Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is een vak! Het goed, snel en effectief communiceren met klanten over openstaande facturen kan u veel geld en ergernis schelen. De afdeling debiteurenbeheer van creditDevice heeft zich gespecialiseerd in het uithanden nemen van deze werkzaamheden. Onze ervaring leert dat u sneller wordt betaald als u uw debiteuren aanspreekt op de achterstallige bedragen. Niet te lang wachten en de werkzaamheden consequent uitvoeren, dat is ons motto! Heeft u zelf geen tijd of heeft u geen full time kracht beschikbaar, maakt u dan gebruik van ons debiteurenbeheer systeem.

Voor wie is een debiteurenbeheer service geschikt? Volgens ons voor middelgrote, maar ook voor kleine bedrijven. creditDevice belt uw klanten immers uit uw naam en verstuurt de schriftelijke aanmaningen op briefpapier. Wij zijn uw afdeling op afstand.

Hoe blijf ik op de hoogte van de stand van zaken? Op deze vraag kunnen wij een simpel antwoord geven. creditDevice heeft voor deze werkzaamheden directDebiteur ontwikkeld. Een credit management software pakket. Onze software is online beschikbaar en u kunt zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag onze werkzaamheden volgen, vragen beantwoorden en ons aansturen via de software. Onze debiteurenbeheer service is daadwerkelijk uw afdeling op afstand.