Kredietinformatie

Een nieuwe klant – hoera, daar zijn we blij mee! Maar met wie gaan wij nu eigenlijk zaken doen? Het antwoord op deze vraag wordt gegeven in een kredietrapport. Een kredietrapport informeert u over de eigendomsverhouding binnen een bedrijf. Behoort mijn nieuwe klant tot een groep bedrijven? Natuurlijk wilt u ook weten of u wél of geen zaken kunt doen. Naast de bedrijfsstructuur ontvangt u in een kredietrapport de gepubliceerde financiële informatie van een bedrijf en de details van het betalingsgedrag. Het kredietrapport wordt gecompleteerd met een advies, tot welke limiet u kunt leveren.

U ontvangt het door u aangevraagde kredietrapport binnen enkele werkuren per e-mail. Waarom kiest creditDevice hiervoor? Wij zijn van mening dat alle beschikbare basisinformatie geverifieerd moet zijn voordat wij u een kredietrapport toezenden. Onze constante kwaliteit is één van de kenmerken van onze werkwijze. Daarnaast beoordeelt een gekwalificeerde medewerker tot welke limiet u deze nieuwe klant kunt leveren.

Als klant van creditDevice kunt u kiezen uit verschillende typen kredietrapporten. U kiest het kredietrapport dat past bij de hoogte van de transactie.